HLOVATE TUNAS PDF

Pengunjung setia Popular, i love novel dan semua kedai buku yang menjual novel. Mula mengumpul novel sejak 10 tahun yang lalu tahun , masa tu baru habis SPM. Bukan novel cinta yang kisah cinta meleret-leret. Novel ini karya novelis yang superb educated. Identiti Hlovate sama ada perempuan atau lelaki belum dapat diketahui kerana penulis ini menyembunyikan identitinya. Tapi aku memang salute dengan hasil karya dia.

Author:Akilmaran Misar
Country:Ukraine
Language:English (Spanish)
Genre:Finance
Published (Last):6 December 2007
Pages:497
PDF File Size:6.37 Mb
ePub File Size:13.9 Mb
ISBN:116-1-20121-746-2
Downloads:81098
Price:Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader:Kazijas



Ada guru yang lebih mementingkan kedudukan keluarga pelajar hingga mereka yang bukan di kalangan golongan berada seolah-olah dianaktirikan. Addin didenda berjemur di tengah padang kerana menampar Eve. Addin pecah masuk GT untuk menggantikan hair dye Eve kepada platinum blonde. GT menyeludup ke makmal untuk mandi menggunakan air suling. Peristiwa Kucai dan Addin ditangkap basah telah menyebabkan nama mereka digugurkan daripada calon Head Boy dan Head Girl. Ramai pelajar memandang serong pada mereka termasuk kawan-kawan yang rapat selama ini.

Penjelasan yang dibuat pada perhimpunan telah menyelesaikan segalanya. Siapa Kucai dalam hidup Addin? Pengakuan yang dibuat pada Kucai, tujuannya hanya satu. Kerana dia sayangkan Addin. Kenapa Benz perlu berbuat demikian? Dan apa kesudahan antara Benz dan Addin? Kalau korang jenis yang sukakan cerita zaman remaja, flashback pasal zaman sekolah menengah, maybe novel nie salah satu yang seronok dibaca. Cuma yang bagusnya korang takkan terconfuse sikit pun.

Mungkin ada watak yang berkaitan dimasukkan. Tapi tak menjejaskan jalan cerita. Serius, aku suka dengan novel nie. Korang jangan lupa baca Jumpa dalam coretan aku lagi lepas nie.

AM27C010 DATASHEET PDF

[Tunas] Hlovate | Novel Review

Saya ambil gambar untuk kesemua karya yang saya baca itu - 2 keping gambar. Oleh kerana saya tertarik dengan tarikh penerbitan dan tarikh karya tersebut ditulis, maka saya cuba menyusun karya-karya tersebut mengikut tarikh seperti yang dimaksudkan. Gambar di bawah ini menunjukkan susunan karya-karya Hlovate mengikut tarikh mula ditulis. Saya perolehinya melalui halaman akhir untuk setiap karya. Mukaddimah entri saya dimulakan dengan aura stalker gitu!

CARTAS A UN JOVEN POETA DE RAINER MARA RILKE PDF

AA+bB (2008)

Hlovate-maniac Assalamualaikum dan peace yo. Kepada penggemar novel, anda mesti agak familiar dengan nama penulis hlovate. Kalau tidak? Sila terjun di air terjun Niagara tu. Oh my!

ENFERMEDAD GRANULOMATOSA CRNICA DE LA INFANCIA PDF

Have you heard? Diehard fan lah kononnya ni. Anyone yang layan novel Hlovate? Bagi high five sikit. Samalah kita.

Related Articles